Kayserispor pazar günü zorlu bir deplasmandan daha 3 puanla dönmeyi başardı.
Zaten böyle olacağını tahmin ediyordum okuyucularım, yazılarımı takip edenler de hatırlayacaklar bir haftadır ben puan ya da puanlarla döneceğimizi, Konya’nın bize şansının tutmadığını belirtmiştim. Çünkü futbol şov oyunu olduğu kadarda şans oyunudur.
Ne kadar iyi kadro kurarsanız kurun, puanınız ne kadar çok olursa olsun, şansınızın tutmadığı bir takımla oynuyorsanız eşit değil geride başlarsınız. Buna bir de iyi futbol akıllı ve disiplinli sistem oturursa, kazanmamanız içinde hiç bir sebep kalmaz.
Kayserispor’da iyi top oynadı. Rakibe bırakın gol fırsatı nefes alma fırsatı bile vermedi. Konya hücum geliştirmek için ne alan bulabildi, ne pozisyon yaratabildi. Öyle ki maçın büyük bölümünü adeta savunma yapmakla geçirdi.
Kayserispor Hikmet Karaman ile gerçekten büyük ilme yakalamış, izlerken keyif alıyorsunuz, maçı bir an bile bırakamıyorsunuz. Her an bir adrenal bekliyorsunuz işte günümüz futbolunun güzellikleri de bunlar.
Takımın galibiyette A’dan Z’ye katkısı büyüktü ama yaşının kemale erdiği artık bıraksa denilen Kaptan Umut Bulut harika futbol oynadı. Hem savunmada hem forvette hem de orta sahada mükemmel işler yaptı. Galibiyette kaptanın katkısı hiç de yadırganacak gibi değildi.
İyi futbolcular zaten böyle maçlarda belli olur. Umut’ta iyi futbolcu ve gol atmadıysa da galibiyette katkısı büyük olanlardan birisiydi.
Kayseri adına kendisini tebrik ediyorum ve iyi maçlarının devamını diliyorum.
Sarı Kırmızılı ekip artık gemi azıya aldı ki durdurabilene aşk olsun. Hani derler ya istim üzerinde diye işte Kayserispor, o çizgiyi yakaladı ki durdur durdurabilirsen.
Konya’dan galibiyet ile çıkmak öyle kolay değil. Tıklım tıklım dolu tribünler, sahasında kolay kolay maç kaybetmeyen bir ekip, hatta ligde hedefi olan bir ekibi devirmek ve umutlarını Konya stadına gömmek kolay değil.
İşte bu kolay olmayan serüveni Kayserispor başardı.
Başta Hikmet Hoca olmak üzere tü
26 Şubat 2019
BİR ‘TIK’ KALDI...
Kayserispor pazar günü zorlu bir deplasmandan daha 3 puanla dönmeyi başardı. Zaten böyle olacağını tahmin ediyordum okuyucularım, yazılarımı takip edenler de hatırlayacaklar bir haftadır ben puan ya d
